Botez

O CELEBRARE A VIEȚII ȘI A NOILOR ÎNCEPUTURI

La Domeniul cu Cireși, sărbătorim începuturile pline de speranță și momentele de bucurie pură, iar organizarea unei ceremonii de botez este pentru noi o onoare și o bucurie. Înțelegem că botezul este un eveniment unic în viață, o ocazie de a aduna familia și prietenii pentru a celebra venirea pe lume a unui nou membru al familiei.

Echipa noastră dedicată de coordonatori de evenimente lucrează alături de dumneavoastră pentru a crea o atmosferă de sărbătoare care să răsune cu râsete de copii și conversații vesele. De la decorul delicat și până la animație pentru cei mici, ne asigurăm că fiecare aspect al botezului este gândit pentru confort și distracție.

Serviciile noastre culinare sunt adaptate pentru a include opțiuni care să placă atât adulților cât și copiilor, cu meniuri special concepute pentru evenimente de familie, asigurându-ne că fiecare invitat, indiferent de vârstă, se bucură de mâncare delicioasă și prezentată atrăgător.

ALEGEȚI DOMENIUL CU CIREȘI CA LOC DE ÎNTÂLNIRE PENTRU FAMILIA ȘI PRIETENII DVS. ÎN ACEASTĂ ZI PLINĂ DE SEMNIFICAȚIE ȘI SĂRBĂTORIȚI NOUA VIAȚĂ ÎNTR-UN STIL DEMN DE AMINTIRILE PE CARE LE VEȚI PREȚUI PENTRU TOTDEAUNA.

Vă invităm să discutați cu noi despre dorințele și viziunea dumneavoastră pentru ziua botezului. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o abordare personalizată, vă vom ajuta să planificați și să realizați o ceremonie de botez care va fi rememorată cu drag de toți cei prezenți.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383

blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383