Salonul Romantic

Salonul de evenimente Romantic al Domeniului cu Ciresi este  proiectat pentru a transporta invitații într-o lume de vis, unde fiecare detaliu este o promisiune a excelentului. Acest spațiu elegant reprezintă locul unde tradiția se întâlnește cu inovația, creând un ambient perfect pentru o gamă variată de evenimente, de la dineuri fastuoase și nunți de basm, până la botezuri, adunări private și petreceri corporate.

Somptuos și atent decorat, Salonul Romantic poate primi până la 320 de invitați. Dotat cu două terase acoperite și mobilate de 60 și respectiv 45 de metri pătrați și o terasă în aer liber de 280 metri pătrați, salonul oferă flexibilitate și versatilitate, permițând oaspeților să se bucure de priveliști care taie răsuflarea către aleile bine îngrijite, gradină plină de flori și pomi și pădurea impunătoare.

Cu o intrare separată din lobby-ul elegant și ieșire separată către grădina încântătoare, Salonul Romantic promite intimitate și exclusivitate. Panorama oferită de ferestrele largi îmbie privirile și sufletele să se piardă în frumusețea naturii înconjurate, asigurând o evadare din agitația cotidiană din Bucuresti.

Pentru evenimente de dimensiuni mai restrânse, salonul dispune de un sistem inteligent de cortine care poate transforma spațiul, ajustându-l pentru grupuri de minim 60 de persoane. Astfel, fiecare eveniment, indiferent de amploare, este învăluit într-o atmosferă de intimitate și confort, fără a pierde din senzația de grandiozitate și lux.

Designul interior al Salonului Romantic îmbină clasicul cu accente moderne, creând un echilibru armonios între trecut și prezent. Mobilierul ales cu grijă, de la scaunele elegante la mesele îmbrăcate în alb, până la aranjamentele florale somptuoase, toate contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat. Lumina ambientală și candelabrele scânteietoare se reflectă în podelele de marmură lucioasă, amplificând sentimentul de spațiu și deschidere.

Salonul Romantic nu este doar un simplu salon de evenimente, ci o capodoperă arhitecturală și un canvas pentru amintiri neprețuite. Fiecare eveniment aici devine o poveste, iar fiecare poveste este împletită cu magia și eleganța care caracterizează acest loc de neuitat.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383

blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383