Salonul Victorian

Salonul de evenimente Victorian este un sanctuar al eleganței și rafinamentului. Această locație imaculată este scena perfectă pentru cele mai prețioase momente ale vieții, oferind o capacitate generoasă de până la 500 de invitați. Salonul este încununat de două terase acoperite de 60, respectiv 45 de metri pătrați, si o terasă în aer liber de 280 metri pătrați, spațiu generos mobilat cu umbrele, măsuțe și fotolii din ratan si mese de cocktail pentru ca oaspeții să se bucure de liniștea naturii.

La intrare, oaspeții sunt întâmpinați de un lobby impunător, preludiu al măreției ce urmează. Salonul Victorian este proiectat cu atenție, cu intrări și ieșiri separate, legând armonios interiorul de o grădină care oferă vederi impresionante către alei îngrijite și pădurea verde. Această îmbinare perfectă între eleganța interioară și splendoarea exterioară asigură că fiecare eveniment este înrămat în frumusețea naturală.

Pentru adunări mai intime, Salonul Victorian dezvăluie versatilitatea sa printr-un sistem unic de cortine, conceput ingenios pentru a crea o atmosferă mai privată.

Această caracteristică permite sălii să găzduiască confortabil evenimente pentru un număr redus de până la 80 de oaspeți, fără a compromite sentimentul de exclusivitate și intimitate.

Cu un design interior în care clasicul întâlnește modernul, salonul de evenimente emană o căldură și o primire neegalate. Pereții albi, încrustați cu ornamente subtile și încadrați de draperii opulente, candelabrele strălucitoare, scaunele aurii care reflectă lumina, mesele îmbrăcate în alb si podeaua de marmură lucioasă, adaugă un plus de eleganță si rafinament evenimentului tau.

Fie că este vorba despre nunți fastuoase, banchete elegante sau reuniuni corporative, acest spațiu versatil este gata să răspundă nevoilor și viziunii dvs., asigurându-se că fiecare detaliu este executat cu cea mai mare grijă și atenție.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383

blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383