Domeniul cu Ciresi
logo_despre_noi
Domeniul cu Cireși este locația ideală pentru un eveniment în mijlocul naturii, având propria pădure și fiind înconjurat de o livadă de cireși. Noi suntem situați la 7 km de București, în apropierea comunei 1 Decembrie, Ilfov. Aici, stilul modern se îmbină cu clasicul, luxul cu eleganța, iar coloanele impunătoare și finisajele somptuase crează un spațiu splendid pentru orice tip eveniment.
Ballroom-ul nostru, deține un spațiu vast, întinzându-se pe 1 hectar de grădină și pădure și putând găzdui până la 800 de invitați în cele două saloane. Accesul din drumul național se face direct pe drumul nostru privat ce șerpuiește printr-o pădure de frasin la capătul căruia descoperiți o oază de eleganță și grandoare în stil neo-clasic.
Domeniul cu Cireși dispune de bucătărie proprie, condusă de un chef bucătar ce îmbină arta culinară cu gustul desăvârșit al gastronomiei folosind metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii.
Organizam diferite evenimente private: nunti, botezuri, petreceri private, dar si evenimente sociale, mondene, culturale, spectacole, cat si evenimente corporatiste: conferinte, training-uri, petreceri si prezentari
Domeniul cu Cireși a luat contur din pasiunea pentru frumos și dorința de a aduce un plus de rafinament evenimentelor speciale. Locul și arhitectura neoclasică  a locației însuflețesc grandoarea de altădată într-o poveste de succes a generației noastre. Am reușit să creez o echipă de profesioniști astfel încât clienții noștri să fie feriți de stresul organizării evenimentului, atât de important în viața lor, să se bucure de fiecare clipă alături de invitați și să își amintească cu drag de o locație inedită.
Daniel Popescu
– Fondator –
Domeniul cu Ciresi
Domeniul cu Ciresi
logo_livada
Brandul “Livada – familia Popescu” este baza de la care Domeniul cu Cireși a luat naștere. În urmă cu 8 ani am înființat o livadă de cireși pe o suprafață de 30 ha ce în ziua de azi înconjoară restaurantul complexului. Astăzi ne bucurăm să putem oferi oaspeților noștri o locație unică în Romania ce îmbină pădurea cu livada și este la doar 7 km de București.
Vă așteptăm cu drag.
Familia Popescu
cherry-1216721_1920-min
Domeniul cu Ciresi

 Copyright 2017 @ Livada de Pruni SRL | Digitally crafted by ADN Software