Domeniul cu Cireși

“Domeniul cu Cireși a luat contur din pasiunea pentru frumos și dorința de a aduce un plus de rafinament evenimentelor speciale. Locul și arhitectura neoclasică a locației însuflețesc grandoarea de altădată într-o poveste de succes a generației noastre. Am reușit să creez o echipă de profesioniști astfel încât clienții noștri să fie feriți de stresul organizării evenimentului, să se bucure de fiecare clipă alături de invitați și să își amintească cu drag de o locație inedită.”

Daniel Popescu – Fondator

Evenimente

DORIM CU TOȚII SĂ PĂȘIM ÎN PROPRIUL TĂRÂM AL VISELOR!

Domeniul cu Cireși se dezvăluie ca o oportunitate remarcabilă pentru dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui refugiu retras în mijlocul naturii sau doriți să vă bucurați de grandiozitatea și rafinamentul ce definesc acest spațiu, noi suntem gata să vă oferim o experiență cu adevărat magică.

Restaurantul nostru a fost creat cu atenție la detalii și se conturează ca locul perfect pentru orice gen de eveniment, fie ca vorbim de petreceri private, nunti, botezuri sau evenimente de tip corporate, atmosfera sa distinsă și arhitectura sa de excepție vă vor îmbogăți experiența.

Descoperiți bucuria de a transforma orice ocazie într-un moment memorabil, profitând de farmecul discret și luxul subtil al Domeniului cu Cireși!

blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383

blank

CONTACT

ADRESA: STR. GIURGIULUI, NR. 9,
COM. 1 DECEMBRIE, 077005,
ROMANIA
SCRIE UN EMAIL
(+40) 786 905 659
(+40) 744 300 383